Foto: hrky
Jednoduchý a hravo zvládnuteľný recept, ktorý sa vždy zavďačí či už v kruhu domácich, alebo návštev :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr si umyjeme mäso, osušíme, nakrájame na slížiky. Urobíme klasickú špecialitu, teda dáme mäso na trochu masti, osmahneme ho sprudka, osolíme, okoreníme. Potom pridáme na kocky nakrájané uhorky a horčicu. Komu chutí pikantné ako nám, pridá feferóny podľa chuti.
- 2
Pripravíme si ďalej klasické cesto na zemiakové placky, poprípade zvyknem toto robiť s obmenou sezónnych záležitostí, ako je cukina a podobne :) Čiže ošúpeme zemiaky, nastrúhame na jemno, pridáme múku, soľ, majorán, cesnak všetko dobre premiešame
- 3
Na troške oleja alebo masti pečieme chrumkavé placky
- 4
Po upečení vyzerajú asi takto :)
- 5
Nakoniec plníme mäsovou zmesou, ktorú sme si pripravili v prvom bode :) Dobrú chuť prajem
- 2
Diskusia k receptu