Zapečené rybie filé na kapuste
František Kriššák
šéfkuchár hotela Club v Kežmarku, 29. januára 2012
šéfkuchár hotela Club v Kežmarku, 29. januára 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filé osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Cibuľu nakrájame na kolieska, speníme na masle a rozložíme na dno zapekacej misy. Rovnomerne rozložíme kapustu, pokvapkáme vínom, osolíme a okoreníme.
- 2
Na kapustu poukladáme filé, potrieme smotanou a prikryté alobalom zapekáme v predhriatej rúre asi 20 minút.
- 3
Pred podávaním posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou. Ako príloha sa najlepšie hodia varené zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu