Losos na teriyaki omáčke
Žiadalo sa mi menšej zmeny na úpravu lososa a tak Vám ho sem pridávam. Podľa mňa...
Ihla z fašírok a uhorky v konfitovaných paradajkách
Postup pri fašírke je rovnaký ako pri predchádzajúcich receptúrach. Z paradajok stiahneme kožu a rozrežeme ich na...
Houbová skotská vejce s křepelčími vajíčky
Na oleji zpěníme cibuli a přidáme nakrájené žampiony, osolíme a opepříme a podusíme do měkka...
Pečené budzogániky z kuracích krídiel
Tento recept som videla pripravovať populárnym kuchárom Lacibáčim na ATV. Velmi sa mi to zapáčilo a...
Grahamové spagetti s bielym vínom
Zostali mi grahamové špageti, tak som sa rozhodla, že si urobím k nim aglio e...
Sumček africký s krémovým krupotom
Pripravte si s nami rybacie hody. Sumček africký opečený na panvičke a k nemu krémové krupoto....
Zemiaková polievka s úžasnou chuťou
Doma je sezóna húb v plnom „cvale, až trysku“, ja v tunajších podmienkach môžem o nej iba snívať....
Broskyňové prsia
Možno je podobný s niektorým receptom , a le neviem o tom , zatial je...
Palacinky zo špaldovej múky s kapustovou tofu plnkou
Hríby vopred namočíme do horúcej vody aspoň na hodinu, aby zmäkli. Mlieko, múku a...
Treska se zeleninou v kokosové omáčce
Lehce inspirován jedním z norských receptů jsem pro nedostatek prvotních surovin potřebných k jeho realizaci silně zaimprovizoval...
Opekané bravčové koleno na ohni v prírode
Tradičná pochutina netradičným spôsobom. Pre celu rodinu, aj porcia aj zábava aj aktivita.
Korenené mäsové placky s crazy šalátom
Po dlhej dobe som išiel niečo uvariť, tak som chcel, aby to bolo niečo špeciálne....
Hliva prekladaná mäsom
Na oleji spením nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridám na tenké pásiky pokrájané hlivy a dusím, až sa všetka...
Hokkaido noky s hovädzími guličkami na tekvicovej omáčke
Hokkaido noky: Polovicu z jednej veľkej hokkaido tekvice (alebo jednu malú) zbavíme jadierok, ošúpeme, nakrájame...
Petrove fazuľky
V jednoduchosti je krása. Keď sa k nej priradí aj finančná nenáročnosť, hit vašich kuchýň...
Šalát s pikantným steakom
Šalát doplnený o pikantný steak je skvelým jedlom, ktoré môžete pripraviť pre vašich priateľov a určite...
Zemiakovo-kvaková polievka
Na oleji si opražíme očistenú a nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak.
Juhočeský pekáčik
Tradičnú tunajšiu kuchyňu považujem spolu s francúzskou za svetovú špičku. Kto však dnes vie povedať, aký je pravý pôvod národných jedál? Preto...
Slávky Marinera - Mejillones à la Marinera
Rýchle, chutné a ešte k tomu aj zdravé. Recept je podľa Ferran Adrià.
Zapekané kuracie mäso
Kuracie rezne naklepeme, osolíme a uložíme do tukom vymasteného pekáča.
Hrejivá polievka z pečenej tekvice
V nevľúdnom počasí táto krémová tekvicová polievka dokonale vylepší náladu. Neodolateľnú chuť jej dodáva skaramelizovaný med....
Krémová polievka z medvedieho cesnaku
Výborná polievka, na jar z čerstvého medvedieho cesnaku, inokedy z mrazeného.
Kačacie stehná s kašou z ružových zemiakov
Kačacie stehná na pekáči potrieme rascou, anízom, soľou, cukrom, podlejeme vodou a zakryjeme...
Cuketové placky s jogurtovým dipom
Cuketové placky, ktorým skrátka neodoláte. Chrumkavé a jednoduché na prípravu.
Voňavé kuriatko zapečené s hubami
Slovensko sa pýši pokladom v kuchyni. Bryndza, klobása, slaninka, držky, guláše, pirohy, fliačky, šúľance či...