20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca dáme umyté plátky ryby a pokvapkáme ich citrónovou šťavou a worcesterskou omáčkou. Cibuľu a zeler očistíme, nakrájame na malé kocky a rozložíme na plátky ryby.
- 2
Povrch rýb posypeme nakrájanými olivami, hrozienkami, kaparami, píniovými semiačkami a pistáciami. Zalejeme bielym vínom a prepasírovanými paradajkami.
- 3
Na to rozložíme olúpané paradajky zbavené jadierok a nakrájané na kocky. Zľahka osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Mierne podlejeme vodou a dusíme asi 15 až 20 minút, vyberieme a ihneď podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu