Dusená ryba na hrozienkach

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4x200 g
4 PL
200 ml
1 konzerva
50 g
50 g
1 balenie
100 g
50 g
100 g
2 kvapky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do hrnca dáme umyté plátky ryby a pokvapkáme ich citrónovou šťavou a worcesterskou omáčkou. Cibuľu a zeler očistíme, nakrájame na malé kocky a rozložíme na plátky ryby.

  2. 2

    Povrch rýb posypeme nakrájanými olivami, hrozienkami, kaparami, píniovými semiačkami a pistáciami. Zalejeme bielym vínom a prepasírovanými paradajkami.

  3. 3

    Na to rozložíme olúpané paradajky zbavené jadierok a nakrájané na kocky. Zľahka osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Mierne podlejeme vodou a dusíme asi 15 až 20 minút, vyberieme a ihneď podávame.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: