Rýchle cestoviny so zeleninou a s krevetami
Rýchle, farebné a chutné jedlo - na horúce letné dni ako stvorené.
príprava
tepelná úprava
Suroviny
(alebo iné cestoviny) |
|
menšia mladá |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
čerstvé (tymian, oregano) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do osolenej vody dáme variť cestoviny - uvaríme ich al dente (na skus).
- 2
Keď cestoviny začnú vrieť, dáme na rozohriatu panvicu olivový olej, pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, keď cesnak zavonia, pridáme umytú pokrájanú cuketu (na kolieska alebo pol kolieska hrubé asi 3 mm), opečieme z jednej strany, otočíme, pridáme umyté pokrájané paradajky, predvarené krevety, trocha čerstvých byliniek, pár minút opekáme (asi 4-5 minút).
- 3
Nakoniec ochutíme soľou a korením a pridáme uvarené scedené cestoviny, zľahka premiešame a podávame posypané čerstvými bylinkami.
Tiež cestoviny:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu