Foto: danculka
Tento recept robievam často,lebo kel máme radi....
porcií
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Pripravíme si kel,ktorý nakrájame nadrobno,cibuľu tiež...
-
2
môžeme to zmiešať...
-
3
medzitým dáme do 1,5 litra vody,1čl kari, a solčanku a privedieme do varu a potom do toho dáme umytú ryžu a uvaríme do polomäkka...
-
4
na oleji popražíme kel s cibuľou...ktorý osolíme podľa svojej chuti a pridáme aj čierne korenie...
-
5
vymastíme tortovú formu a vysypeme strúhankou a dáme vrstvu kelu
-
6
uvarenú ryžu scedíme a dáme vrstvu ryže do formy a posypeme,, solčankou..
-
7
pritlačíme lyžicou a poukladáme údené mäsko,...
-
8
dáme vrstvu kelu a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiešali solamyl a dáme piecť...
-
9
tortu máme upečenú,môžeme si ju ozdobiť,čo máme doma ,ja som si odložila kekové listy , paradajky,pór a lovecký salám....
-
10
obed hotový...
-
11
takto to vyzerá v reze...
-
12
DOBRÚ CHUŤ!
Diskusia k receptu