Pohánka so šampiňónmi a s baby špenátom fotorecept
To, že pohánka bola obľúbená a vďaka zdraviu prospešným látkam využívaná v pokrmoch našich predkov je známe asi všetkým. Dôležité je, aby pohánka Zobraziť celý popisTo, že pohánka bola obľúbená a vďaka zdraviu prospešným látkam využívaná v pokrmoch našich predkov je známe asi všetkým. Dôležité je, aby pohánka bola súčasťou našich jedál aj v súčasnosti.
Zdroj: Recepty Slávky coolinárky
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pohánku umyjeme a uvaríme podľa návodu.
- 2
Na masle speníme nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájané šampiňóny, soľ, mleté čierne korenie a dusíme domäkka.
- 3
Odstavíme z ohňa a zamiešame baby špenát a pretlačený cesnak.
- 4
Zmes zmiešame s pohánkou a pridáme syr (nemusíme).
- 5
Pred podávaním posypeme syrom, bylinkami, klíčkami...
- 2
Diskusia k receptu