Pečené bravčové .... moje mňam fotorecept
toto bolo vždy moje mňam, ani mäso som nemusel, stačil mi slaný Zobraziť celý popistoto bolo vždy moje mňam, ani mäso som nemusel, stačil mi slaný výpek od mäsa a zemiakové knedličky.... zjedol som ich 36 ks
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
.... pripravené suroviny : br. pliecko, špenát, cesnak, soľ, vajce .....
-
2
bravčové pliecko si nakrájame na hrubšie kusy
-
3
na rozpálenom oleji si osmahneme kusy mäsa zo všetkých strán, aby sa nám mäso ,,uzavrelo,,
-
4
potom ho osolíme, okorenime a jemne podlejeme .... mäso by sa malo piecť v trúbe , v zakrytom pekáči , no ja ho robím v ,,královne,, ( dá sa vnej piecť ) na šporáku
-
5
špenát si rozmrazíme pri pomalom zahrievaní
-
6
vodu zlejeme a špenát dohustíme hrubou múkou
-
7
pridáme vajce
-
8
a osolíme
-
9
tesne pred dokonšením pridáme prelisovaný cesnak
-
10
mäso podla potreby jemne podlievame a treba ho občas otočiť
-
11
zemiakové knedle si spravíme podľa návodu na obale
-
12
a dáme si ich uvariť do vriacej osolenej vody
-
13
a môžeme servírovať
-
14
....naj mňam je poliať knedlíky výpekom spod mäsa ... DOBRÚ CHUŤ
možno som drevorubec , pod horou bývam