Pečené bravčové .... moje mňam fotorecept
Foto: gordonko
toto bolo vždy moje mňam, ani mäso som nemusel, stačil mi slaný Zobraziť celý popistoto bolo vždy moje mňam, ani mäso som nemusel, stačil mi slaný výpek od mäsa a zemiakové knedličky.... zjedol som ich 36 ks
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
.... pripravené suroviny : br. pliecko, špenát, cesnak, soľ, vajce .....
-
2
bravčové pliecko si nakrájame na hrubšie kusy
-
3
na rozpálenom oleji si osmahneme kusy mäsa zo všetkých strán, aby sa nám mäso ,,uzavrelo,,
-
4
potom ho osolíme, okorenime a jemne podlejeme .... mäso by sa malo piecť v trúbe , v zakrytom pekáči , no ja ho robím v ,,královne,, ( dá sa vnej piecť ) na šporáku
-
5
špenát si rozmrazíme pri pomalom zahrievaní
-
6
vodu zlejeme a špenát dohustíme hrubou múkou
-
7
pridáme vajce
-
8
a osolíme
-
9
tesne pred dokonšením pridáme prelisovaný cesnak
-
10
mäso podla potreby jemne podlievame a treba ho občas otočiť
-
11
zemiakové knedle si spravíme podľa návodu na obale
-
12
a dáme si ich uvariť do vriacej osolenej vody
-
13
a môžeme servírovať
-
14
....naj mňam je poliať knedlíky výpekom spod mäsa ... DOBRÚ CHUŤ
možno som drevorubec , pod horou bývam