Kuracie prekvapenie
Ján Petrovka
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 17. júla 2011
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 17. júla 2011

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Kuracie mäso nakrájame na rezance, pripravíme zmes zo solamylu, sójovej omáčky, soli, mletého čierneho korenia a grilovacieho korenia, do ktorej mäso naložíme a necháme odležať 24 hodín.
- 2
Potom mäso prudko opečieme z každej strany.
- 3
Biely jogurt zmiešame s nastrúhanou uhorkou, soľou a cesnakom. Omáčkou prelejeme mäso pred podávaním.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
su v surovinach. @evanaa mne tiez napadlo to iste, ze co to zriedi tu
marinadu na tolko maska, ale na druhy krat som precitala a zistila, ze
vajicka nie su pouzite. Robievam podobny recept, je to dobre.
su v surovinach. @evanaa mne tiez napadlo to iste, ze co to zriedi tu
marinadu na tolko maska, ale na druhy krat som precitala a zistila, ze
vajicka nie su pouzite. Robievam podobny recept, je to dobre.