Kapustové karí s vajíčkom
Richard Henček
šéfkuchár hotela Hviezda*** v Dudinciach, 18. októbra 2018
šéfkuchár hotela Hviezda*** v Dudinciach, 18. októbra 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
1 PL strúhaný |
|
2 ks |
|
2 strúčiky |
|
2 PL |
|
250 ml |
|
4 ks |
|
4 PL |
|
100 ml |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zeleninu nakrájame na rezančeky. Na oleji opražíme cibuľu, potom pridáme mrkvu, cesnak a čili. Krátko orestujeme a pridáme kapustu, sprudka orestujeme, osolíme, pridáme strúhaný zázvor a karí korenie.
- 2
Všetko zalejeme smotanou a krátko prevaríme. Podávame s natvrdo uvareným vajíčkom a ozdobíme praženými arašidmi.
Tiež zeleninové karí:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu