Zeleninové karí
Zeleninové karí

Kapustové karí s vajíčkom

Richard Henček
šéfkuchár hotela Hviezda*** v Dudinciach, 18. októbra 2018
Kapustové karí s vajíčkom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

600 g
2 ks
2 ks
1 PL strúhaný
2 ks
2 strúčiky
2 PL
250 ml
4 ks
4 PL
100 ml




Postup

  1. 1

    Zeleninu nakrájame na rezančeky. Na oleji opražíme cibuľu, potom pridáme mrkvu, cesnak a čili. Krátko orestujeme a pridáme kapustu, sprudka orestujeme, osolíme, pridáme strúhaný zázvor a karí korenie.

  2. 2

    Všetko zalejeme smotanou a krátko prevaríme. Podávame s natvrdo uvareným vajíčkom a ozdobíme praženými arašidmi.

Diskusia k receptu