Kapustové karí s vajíčkom
Richard Henček
šéfkuchár hotela Hviezda*** v Dudinciach, 18. októbra 2018
šéfkuchár hotela Hviezda*** v Dudinciach, 18. októbra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zeleninu nakrájame na rezančeky. Na oleji opražíme cibuľu, potom pridáme mrkvu, cesnak a čili. Krátko orestujeme a pridáme kapustu, sprudka orestujeme, osolíme, pridáme strúhaný zázvor a karí korenie.
- 2
Všetko zalejeme smotanou a krátko prevaríme. Podávame s natvrdo uvareným vajíčkom a ozdobíme praženými arašidmi.
Tiež zeleninové karí:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu