![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pyrenejská pražma s paradajkovým rizotom
Filety z pražmy umyjeme a osušíme. Narežeme kožu, osolíme, pokvapkáme olejom a necháme odležať....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pestrý ovocný šalát s avokádovo-acidkovým dipom
V tomto teple veľa nevarím. Na zahnatie hladu som VYMYSLELA ovocný šalátik, v ktorom sú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnená roláda s kuracími prsiami a brokolicou
Nakoľko sa snažím zo svojho jedálnička vylúčiť múku, upravila som si recept podľa svojho gusta ;)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Musaka z baklažánov
Umyté a olúpané baklažány nakrájame priečne alebo pozdĺžne na plátky. Potom ich osolíme, obalíme v múke a na oleji...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené šampiňóny
Šampiňóny očistíme, klobúčiky oddelíme a urobíme do nich priehlbinku. Namočíme ich na 10 minút do...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiakové dolky s lieskovcami
Zvyšili sa vám zemiaky od včera a neviete čo s nimi urobiť, skúste tento recept. Je jednoduchý...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuřecí paličky v meruňkové marinádě
Recept jsem dostala meilem bez uvedení autora a protože je to docela zvláštní marináda, nebyla bych...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiakové knedličky s kapustou
Na oleji opražíme slaninu. Do vytopenej slaniny pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opražíme ju. Uvarené...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krémové špagety s lososom
Na obed sme chceli špagety, tak som načrela do knižky Recepty zo života 20, Cestoviny...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tortilla s kačacími prsičkami na rozmaríne
Kačacie prsia nasolíme, kožu narežeme ostrým nožom do tvaru mriežky. Opečieme na horúcej panvici asi 5 minút...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špeciálne kačacie prsia
Vychutnajte si všetky chute, ktoré toto jedlo obsahuje: plátok kvalitných kačacích pŕs pripravený naozaj špeciálne s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filé z tresky s pomarančmi
Do kastróla vložíme fi lé, pokvapkáme ho šťavou z citróna, pridáme celú olúpanú cibuľu, nové korenie, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cestoviny s pórkovou omáčkou
Pór umyjeme a nakrájame na prúžky. Na panvici rozpustíme kúsok masla, pridáme pór. Chvíľu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapustová ryža na indický spôsob
Kapustová ryža na indický spôsob predstavuje chuťovo zaujímavú prílohu, alebo základ hlavného jedla....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šunkové placky
Recept je cca na 5 väčších placiek, ak máte doma veľkých hladošov, možete spraviť dvojtú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnený baklažán v postieľke z vaječných bielkov
Baklažán alebo ľuľok jedlý pochádza z východnej Indie. Je to zelenina s nízkou kalorickou hodnotou ale...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzie rezne s hubami v alobale
keď nenapíšem odkiaľ ho mám tak pochádza od mojej neb. maminy.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špagety s grilovaným lososom a citrónovo-kôprovou omáčkou
Lososa si osolíme a z oboch strán opečieme na olivovom oleji krásne do ružova. (cca 5...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Calzone - výborná uzavretá pizza
Jednoduchý a veľmi chutný spôsob, ako pripraviť uzavretú pizzu. Plnka je veľmi chutná, jedna z mojich najobľúbenejších. Použili ste už žihľavu v kuchyni?...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šalát s krevetami a karamelizovaným ananásom
Ananás obalíme v cukre a skaramelizujeme na horúcej panvici. Pridáme brandy a necháme odpariť alkohol.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šatôčka plnená „ratatouille“ s tekvicovým krémom
Z múky, vajec a oleja vypracujeme cesto, ktoré necháme odležať 8 hodín.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paprikovo-hubový hrniec s ryžou (eintopf)
Zaváranie nemá konca-kraja a tak vymýšľam, ako rýchlo medzitým zasýtiť aj hladné krky. Väčšina slovenských...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tagliatelle s kuracím mäsom a špargľou
Top cestoviny s mäsom a šparglou ... Rychle a chutne