Foto: archaa
Šalát sa hodí na ľahkú večeru, mal by mať počas podávania izbovú teplotu a ako príloha k nemu sú najvhodnejšie turecké sladké žemličky Açma. Zobraziť celý popisŠalát sa hodí na ľahkú večeru, mal by mať počas podávania izbovú teplotu a ako príloha k nemu sú najvhodnejšie turecké sladké žemličky Açma. Recept na ne nájdete tiež v mojich receptoch....
porcie
príprava
Suroviny
250 g |
|
2 ks |
|
1/2 ks |
|
1,5 ks |
|
1 ks |
|
1 dóza (alebo sterilizovaná biela fazuľa) |
|
2 ks |
|
Zálievka: | |
3 PL |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
1 ČL |
|
|
|
(alebo čierne) |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny nakrájame na kocky, cibuľu nasekáme, vajcia nakrájame na plátky, šampiňóny alebo fazuľu scedíme, opláchneme a všetko premiešame.
- 2
Zálievku si pripravíme zmiešaním, oleja, citrónovej šťavy a medu, osolíme okoreníme a pridáme čilli.
- 3
Zalejeme, premiešame, necháme pár minút postáť a môžeme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu