Teľací perkel so šampiňónmi

peter64 - fotkapeter64, 6. marca 2011

tento recept mám od sestry.

Suroviny

400-800 g
4 PL
200 g, čerstvé
1 čl
30 g
250 ml




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na väčšie kocky,opražíme za stalého miešania v rozohriatom oleji,pridáme očistené šampiňóny pokrájané na tenké plátky a udusíme takmer do mäkka.Potom osolíme,pridáme mletú červenú papriku.Všetko podlejeme mäsovým vývarom,prikryjeme a udusíme do mäkka.Šťavu zahustíme múkou opraženou nasucho a povaríme.Nakoniec primiešame kyslú smotanu a podľa chuti môžeme pokvapkať citrónovou šťavou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia