
Kuracie žalúdky-zuzky-na zelerstonkoch
Ďalšia „klasika“ z nostalgických spomienok na moje dávne detstvo. Každý člen našej rodiny mal svoje „One...

Lasagne bolognese
jedne z najlepších lasagne ktoré som jedla nemaju sice na tie z morských plodov ktoré tak milujem...

Kurací špíz so zeleninou
Kuracie prsia a čerstvú zeleninu nakrájame na kocky a striedavo napichávame na špajdle. Takto pripravené špízy...

Zapekaná kuracia dobrota na zelenine
Plátky kuracích rezňov bez klepania okoreníme z oboch strán a opečieme na panvici. Na pekáč rozložíme...

Zemiaky v kokosovom mlieku
V hrnci zohrejeme olej. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a kurkumu a cibuľu na miernom ohni popražíme...

Karbonátky plnené syrom a bryndzou
Posledno dobou akosi moc blbnem zo zemiakmi. Už mi liezli aj z uší, tak som...

Kuracie prsia s cesnakom a parmezánom
Ide o veľmi jednoduchý recept, ktorý nevyžaduje žiadne veľké kuchárske schopnosti a chuť je naozaj vynikajúca....

Ryžový šalát
Variabilnosti sa medze nekladú. Ostalo mi trošku ryže, tak som ju zošalátovala.

Fašírkové vege guľky v paradajkovej omáčke
Tradičný recept v netradičnej bezmäsitej úprave zachutí každému. Navyše je hotový raz - dva.

Kuracie mäsko na panvičke
Receptik je vymysleny a velmi jednoduchy. Milujem zeleninku a rychle varenie :-) Tak Dobru chut prajem....

Grilovaný plátok lososa, cestoviny linguine, smotanová omáčka so sardelovou pastou
Cestoviny uvaríme v slanej vode a necháme ich odkapať. Premiešame ich s roztopeným maslom do ktorého sme...

Kapustovo-zemiakový nákyp s klobáskou
Prichádza obdobie, keď siahneme aj v receptoch po sudovej kapuste. Tento recept má dve verzie:...

Cuketa plnená fetou
Jedli ste už plnenú cuketu? Vyskúšajte tento recept od nášho televízneho kuchára.

Špenátové cestoviny s tuniakom
Sú to výborné cestoviny s tuniakom. Tieto cestoviny používame väčšinou na sobotnú rýchlu večeru. Cestoviny...

Zapečená cuketa s rajčinami a mozzarellou
Som s bratom sama doma takže na mňa pripadlo robenie obeda. Som vegetariánka a on miluje...

Cestoviny s pórovo-hríbovou smotanovou omáčkou
Som ctiteľka cestovín a to či varených , alebo zapekaných . Dnes vám ponúknem recept,...

Rizoto, čo má srdce
Manžel prišiel od mäsiara s bravčovými srdciami, tak som musela niečo vymyslieť...

Žampiony Wellington
Je to opravdu úžasná dobrota a dám ruku do ohně za to, že i zapřísáhlý masožravec...

Kuriatkové rizoto
Ryžu varíme v dostatočnom množstve vody 14–16 minút. Poriadne prepláchneme a scedíme. Na veľkej panvici...

Ukrajinske žarko
Kedže pracujem v reštauracii a tento recept velmi chuti nasim klientom tak som sa rozhodol že sa...

Kapustové lokše
Očistenú, nadrobno nakrájanú kapustu osolíme, pridáme múku, vločky a spracujeme cesto.

Rezance so slaninkou
Spomienka na dovolenku v Alpach, v Rakusku, spred niekolkych rokov. Vybrali sme sa na...

Koriandrové palacinky s údeným lososom a kôprovým dresingom
Z mlieka, vajec, múky, 20 g kôpru, koriandra a zo soli vyšľaháme cesto na palacinky....

Kuracie prsia PRETO Radoma so zelerovým šalátom
Kuracie prsia PRETO Radoma pripravíme podľa návodu uvedeného na obale výrobku.

Letný šalát s tofu
Zohrejeme gril, grilovaciu panvicu alebo toastovač, podľa toho, čo máme k dispozícii. Broskyňu...

Koláč Kulebjak - ruský, slaný
Tento vraj tradičný ruský slaný koláč som videla v nejakom časopise, tak som ho vyskúšala.

Sedmohradská estragónová zeleninová polievka s mäsovými knedličkami
Vybrala som zo svojej zbierky typickú tradičnú polievku sedmohradskej kuchyne, ktorá je plná zeleniny ...

Rybie závitky plnené krabími tyčinkami
Krabie tyčinky orestujeme na olivovom oleji, osolíme, pridáme roztlačený cesnak a jemne podlejeme vínom. Filety opláchneme pod studenou vodou, ...

Sviečková ako ju robila teta mojho otca
rozškvaríme na drobno nakrájenú slaninu, na něj zosklovatíme cibulu, odstavíme z ohňa. vložíme maso,...

Zapekané palacinky z ovsenných vločiek s náplňou z bieleho a údeného tofu.
Zo včera mi zostali palacinky, ktoré som robila podľa receptu http://varecha. pravda. sk/recepty/palacinky-z-ovsenych-vlociek-plnene-kuracim-s/26091-recept. html, tak...