Tagliatelle so zeleninou
Foto: sangala
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g (cestoviny) |
|
2 ks |
|
1 strúčik |
|
trocha |
|
trocha |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
kúsok (82 %) |
|
200 g |
|
Postup
-
1
Sparíme si paradajky, ošúpeme ich a nakrájame nadrobno. Pridáme pretlačený cesnak, cukor, soľ a pomleté čierne korenie, túto pripravenú zmes dáme bokom. Na panvičke opečieme nadrobno nakrájanú slaninu, pridáme na pásiky nakrájanú mrkvu, trocha orestujeme a po chvíľke pridáme na pásiky nakrájanú cuketu, zľahka orestujeme a pridáme pripravenú paradajkovú zmes, spolu ešte zjemníme kockou masla. Scedíme uvarené tagliatelle a pridáme ich do pripravenej zmesi. Podávame s nastrúhaným syrom Grana Padano.
keď je zeleninka čerstvá-radosť žiť..
:-)