Foto: baska5615
Dnes som mala chuť na niečo nové, tak som sa rozhodla, že si skúsim pripraviť paellu po svojom. Už som raz toto jedlo jedla Zobraziť celý popisDnes som mala chuť na niečo nové, tak som sa rozhodla, že si skúsim pripraviť paellu po svojom. Už som raz toto jedlo jedla v Španielsku, no s morskými plodmi. Vtedy mi to veľmi nechutilo, ale rozhodla som sa, že mu dám ešte jednu šancu :) Inšpirovala som sa jedným blogom o varení, no recept som si dosť pozmenila a prispôsobila svojim chutiam.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pokrájame si cibuľku a v hrnci na troške oleja a malinkej troške nakrájanej slaniny orestujeme. Pridáme cesnak a všetko necháme zmiešať.
- 2
Do hrnca s cibuľkou a cesnakom pridáme uvarenú ryžu a paradajkový pretlak. Zalejeme vodou, pridáme soľ, tymián a necháme pod pokrievkou variť cca 10 minút.
- 3
Ešte na teplú zmes dáme balkánsky syr a navrch pažítku. Jedlo môžeme podávať s paradajkami, chutí to ešte lepšie (: Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a ďakujem za všetky komentáre, či už kladné, alebo záporné :)