Paradajkový koláč so slaninou

maggi - fotkaMaggi, 2. apríla 2014 8:00
Ďalšie recepty »
Paradajkový koláč so slaninouFoto: maggi

Komerčný recept

4-5
porcie
5 min
príprava
25 min
na 180 °C

Suroviny

1 bal
190 g
150 g
120 g
4 ks
5 strúčikov
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Lístkové cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu na pečenie vyloženého papierom na pečenie alebo vymazaného tukom. Kyslú smotanu rozmiešame s Maggi Veggou a potrieme cesto tenkou pravidelnou vrstvou, ideálne vždy skončíme 1 cm od okraja.

  2. 2

    Takto pripravený koláč pokladieme na plátky nakrájanými paradajkami a cesnakom, na pásiky nakrájanou slaninou, natrhanou alebo nakrájanou mozzarellou. Koláč dáme zapiecť na 25 minút do rozohriatej rúry pri 180 °C.

  3. 3

    Tip: Na ešte horúci koláč natrhajte pár lístkov čerstvej bazalky.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist