Foto: maggi
Komerčný recept
4-5
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Lístkové cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu na pečenie vyloženého papierom na pečenie alebo vymazaného tukom. Kyslú smotanu rozmiešame s vegeta a potrieme cesto tenkou pravidelnou vrstvou, ideálne vždy skončíme 1 cm od okraja.
- 2
Takto pripravený koláč pokladieme na plátky nakrájanými paradajkami a cesnakom, na pásiky nakrájanou slaninou, natrhanou alebo nakrájanou mozzarellou. Koláč dáme zapiecť na 25 minút do rozohriatej rúry pri 180 °C.
- 3
<b>Tip:</b> Na ešte horúci koláč natrhajte pár lístkov čerstvej bazalky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu