Paradajkový koláč so slaninou

maggi - fotkamaggi, 2. apríla 2014
Paradajkový koláč so slaninou
Foto: maggi

Komerčný recept

4-5
porcie
5 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

1 bal
190 g
150 g
120 g
4 ks
5 strúčikov

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Lístkové cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu na pečenie vyloženého papierom na pečenie alebo vymazaného tukom. Kyslú smotanu rozmiešame s Maggi Veggou a potrieme cesto tenkou pravidelnou vrstvou, ideálne vždy skončíme 1 cm od okraja.

  2. 2

    Takto pripravený koláč pokladieme na plátky nakrájanými paradajkami a cesnakom, na pásiky nakrájanou slaninou, natrhanou alebo nakrájanou mozzarellou. Koláč dáme zapiecť na 25 minút do rozohriatej rúry pri 180 °C.

  3. 3

    Tip: Na ešte horúci koláč natrhajte pár lístkov čerstvej bazalky.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: