Foto: boise
Polievka z medvedieho cesnaku, bez smotany a múky.
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji (masle) chvíľu popražíme pór, alebo mladú cibuľku. Pridáme umytý medvedí cesnak (koľko máte radi, odporúčam aspoň 3 riadne hrste), zalejeme vodou, pridáme solčanku a privedieme do varu.
- 2
Keď nám to vrie, pridáme na kocky pokrájané očistené zemiaky ( čím viac zemiakov, tým bude polievka potom hustejšia) a uvaríme do mäkka.
- 3
Na záver ak treba dochutíme solčankou a mletým čiernym korením, rozmixujeme ponorným mixérom a posypeme semiačkami. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu