Foto: pumaamravec
Toto jedlo bolo asi prvé, ktoré som jedávala, už od detstva z cukiny. Niekedy si ho dám len tak ako ľahkú večeru, inokedy Zobraziť celý popisToto jedlo bolo asi prvé, ktoré som jedávala, už od detstva z cukiny. Niekedy si ho dám len tak ako ľahkú večeru, inokedy ako prílohu. :)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv si nakrájame cukinu na plátky a osolíme z každej strany. Necháme vypotiť minimálne 15 minút.
- 2
Na dno panvice si kvapneme olivový olej a plátky cukiny opečieme dozlatova z oboch strán.
- 3
Postupne takto spracujeme celú cukinu, nakoniec si všetky oretované plátky vrátime do panvice, pridáme mletú papričku a necháme 1-2 minúty ešte orestovať. Najpohodlnejšie je takto cukinu pripravovať vo veľkej panvici.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
(kravská alebo ovčia hrudka, tak sa posypal mletou paprikou a mletou rascou)
@Pumaamravec , diky , prima recept!