Kapustové karbonátky

redakcia - fotkaredakcia, 13. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
2 ks
2 ks
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Kapustu zbavíme hlúbovitých častí a uvaríme v osolenej vode. Vyberieme ju a necháme odkvapkať. Potom ju pokrájame na drobné rezance. Pridáme ošúpané postrúhané v šupke uvarené zemiaky, mleté čierne korenie, vajcia, pretlačený cesnak a drvenú rascu.

  2. 2

    Všetko spolu premiešame. Podľa potreby zahustíme trochou strúhanky. Zo zmesi vyformujeme karbonátky, ktoré obaľujeme v strúhanke.

  3. 3

    Vyprážame po obidvoch stranách na rozohriatom oleji.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia