4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kapustu zbavíme hlúbovitých častí a uvaríme v osolenej vode. Vyberieme ju a necháme odkvapkať. Potom ju pokrájame na drobné rezance. Pridáme ošúpané postrúhané v šupke uvarené zemiaky, mleté čierne korenie, vajcia, pretlačený cesnak a drvenú rascu.
- 2
Všetko spolu premiešame. Podľa potreby zahustíme trochou strúhanky. Zo zmesi vyformujeme karbonátky, ktoré obaľujeme v strúhanke.
- 3
Vyprážame po obidvoch stranách na rozohriatom oleji.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu