![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paella s morskými plodmi
Cibuľu a cesnak olúpeme a najemno nasekáme. Slávky a ráčiky očistíme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sliepka v ryži
Kúpili sme päť čerstvých domácich sliepok tak skúšam rôzne možnosti ich využitia. Táto verzia , v...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Výborná domáca pizza
Na túto pizzu sa vám oplatí zohnať originálnu taliansku pizzovú múku. Dobrá bude aj z hladkej, ale talianska pizzová múka z nej urobí vyšší level....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hokkaido s brokolicou a so syrom
Potreboval som vyprázdniť chladničku, tak som použil suroviny do hokkaido. Verte, alebo nie ono...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hubové rizoto s grilovanými kalmármi
V hrnci rozohrejeme olej a pridáme ryžu, prehrejeme ju a podlejeme vínom a vývarom (vodou). Osolíme, jemne...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapustnica s bravčovinou
Cibuľu opražíme na oleji dozlatista, vložíme drvenú rascu, poprášime cukrom a necháme skaramelizovať, pridáme pretlak a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzí plátok na škorici s farebnou zeleninou
Náš nedeľný obed dnes z hovädzieho pliecka ochuteného škoricou, klinčekmi a farebnou zeleninou.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mashi - plnená kapusta trocha ináč
Pochádza z egyptskej kuchyni. Robíme ho väčšinou v zime, jeme to väčšinou samostatne alebo je...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čína od Mirky
Tento recept som si vymyslela sama a snazila som sa to podat na styl , , čína"....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnený hermelín
Tento recept mám z relácie Prostřeno, nechýba na našom slávnostnom stole, chutný k vínku, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Varenie v jednom hrnci
Recept som našla na internete, páčil sa mi tak som ho vyskúšala. Milujem jednoduché rýchle-chutné...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Syrová bábovka s údeným mäsom.
tomuto som neodolala... recept je zo súťaže kde sa hasovalo o naj babovku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Štavnatá hovädzia slabinka k domácemu chlebu
Iowa a farmári, patria nerozlučne k sebe! Ich „country style“ kuchyňa má dobré meno. Farmár_Redneck,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hydinový perkelt s bryndzovými kroketami
Na masle orestujeme nadrobno posekanú cibuľu, cesnak a červenú papriku pokrájanú na malé kocky. Po...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cukina s papričkou
Toto jedlo bolo asi prvé, ktoré som jedávala, už od detstva z cukiny...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mini haruľky s mäsovou plnkou
Obľúbená zemiaková haruľa sa robí v každej rodine inak a ešte aj v každej oblasti sú spôsoby...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaná krkovička s pečeným ružičkovým kelom a koňakovou omáčkou
Ak si myslíte, že nemáte radi ružičkový kel, tak si ho skúste spraviť takto...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srnčí chrbát s pečenou zeleninou so zelerovým pyré
Srnčí chrbát odblaníme, osolíme, okoreníme, pridáme olej a necháme vcelku odstáť aspoň 24 hodín....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Strapačky z fialových zemiakov s červenou kapustou
Poviete: Prinesieš mi zopár tých fialových zemiakov prosííím? A on prinesie kilo a pol, takže tvoríme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Celozrnno-orechové palacinky
Moja mamka robievala palacinky väčšinou celé doobedie. Piekla ich na jednej panvici a dávala ich postupne...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiakové knedličky (bobále) s nivou
Ostala Vám zemiaková kaša?, To je super. Hneď sa pustite do tohoto receptu. ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie rezance s gnocchi
Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na rezance. Osolíme, okoreníme a dáme piecť na panvicu s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čokoládová žemľovka z croissantov
Ak zbožňujete kombináciu croissantov alebo vianočky s čokoládou a potrebujete niečo rýchle, určite vyskúšajte!
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčové mäso v ginovej omáčke
Mäso nakrájame na rezne, posypeme z oboch strán mletým čiernym korením a pofŕkame 4 lyžičkami Tatranského...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážaná kuracina
Vypražené kuriatko chutí vždy, či je to v lete, v zime, na sviatky, alebo...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pirohy plnené mäsom
Z múky, vajca, soli a trocha vody pripravíme rezancové cesto, ktoré rozvaľkáme na pomúčenej doske, pokrájame na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh na spôsob dobrej gazdinky
Na Štedrý večer jeme rybacinu. Aby to nebolo nudné, začala som pripravovať pstruhy, avšak...