Vyprážané plnené šampiňóny fotorecept

akeber - fotkaakeber, 22. februára 2013
Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept)
Foto: akeber

Rýchlo a jednoducho . Vždy som šampiňóny len samotné vyprážala skúsila som ich naplniť bryndzou .....raz dva boli fuč :-)

5
porcií
20 minút
príprava
30 minút
na 170 °C

Suroviny

10 ks (väčšie)
2 ks (na obaľovanie)
 (na obaľovanie)
 (na obaľovanie)
 na vyprážanie
Plnka :
125 g
1 ks
2 PL
 jemne posekaná




Postup

  1. 1

    Šampiňóny očistíme . Odstránime nožičku a ošúpeme .

    Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vnútro vydlabeme lyžičkou , dávaj pozor aby sa nepolámal . Ja nožičky a vnútro ktoré vydlabem nevyhadzujem . Popražím cibuľku a na cibuľke podusím . Zalejem rozšľahaným vajíčkom .

    Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Bryndzu vymiešame spolu s vajíčkom , múkou a nasekanou pažítkou .

    Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Šampiňóny vyplním plnkou . Obalíme v troj obale múka , vajce , strúhanka .

    Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Vypražím na rozpálenom oleji . Príloha zapekané zemiaky a zeleninka .

    Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Dobrú chuť ! :-)

    Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

nonna
Hoď mi jedného šampiňóna! Nech si pred pred posteľnými slasťami užijem aj takéto šmakovné. :)
jerica
Mám rada šampiňony a tie hnedé nemajú chybu,ale prečo šúpať ? v tom je tá vôňa hríbu , s bryndzou nič nepokazíš , ani v hríbe :-)ináč recept reprezentačný .
ailuj82
To musí byť dobrota, ale šampinony nešúpem ani ja, leno očistím od špiniek a prepláchnem vriacou vodou.. :)
gordonko
čistota pol zdravia ...... špinavé ta druhá polovica .... ani ja nešúpem a predsa mi chutí .... pekný recep aj fotka je náherná - pekné farby
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
Šampiňóny plnené s bryndzou som ešte nerobila. Určite vyskúšam. Ja dávam do šampiňónov kúsok kuracej pečienky a tak ich vysmážam.
akeber
Ďakujem za milé komentáre :-) ja šanpiňony šúpem :-) ale nenapíšem vám prečo lebo by ste sa mi rehotali :-)
ywett
@akeber Jarka teším sa, že si opäť tu :-)...a toto jedlo zbožňujem...úvodné foto je krásne! :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia