Postup
-
1
Kuracie rezne umyjeme a osušíme. Vývar so sójovou omáčkou privedieme k varu a mäso v ňom varíme asi 12 minút.
- 2
Rezance namočíme asi na 15 minút do horúcej vody, potom ich scedíme a necháme odkvapkať. Mrkvu, papriku a cibuľky očistíme a nakrájame na rezance.
- 3
Zeler a feferónku umyjeme, zeler olúpeme a oboje nadrobno nakrájame. Potom vyberieme kuracie rezne z vývaru. Do vývaru vložíme zeleninu a asi 4 minúty povaríme. Osolíme a okoreníme.
- 4
Kuracie mäso pokrájame a znovu krátko ohrejeme. Rezance rozdelíme na taniere, z vývaru vyberieme mäso aj zeleninu a rozložíme ich na rezance. Pokvapkáme sezamovým olejom a ozdobíme koriandrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu