Kokosové palacinky s mangom
Tomáš Szabados, Katarína Nguyen
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 21. apríla 2015
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 21. apríla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kokosové mlieko vymiešame s vajcami, pridáme soľ a múku a vypracujeme liate cestíčko. Naberačkou nalievame na rozohriatu maslom vymastenú panvicu a upečieme palacinky.
- 2
Mango nakrájame na väčšie kocky. Do druhej rozohriatej panvice vsypeme cukor a roztopíme na karamel.
- 3
Do karamelu pridáme mango, škoricu vcelku, zalejeme sherry a nastrúhame trochu kardamómu. Hotové palacinky prelievame omáčkou a posypeme práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu