Hovädzina pod zemiakovou kašou
Anton Dubický
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 22. januára 2012
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 22. januára 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Na oleji speníme cibuľu, pridáme mäso, na kocky nakrájanú zeleninu a dobre orestujeme. Podlejeme vínom, vývarom, pridáme pretlak, koreniny, poprášime múkou a necháme dusiť do zhustnutia asi 45 minút.
- 2
Kašu zamiešame, naplníme ozdobné vrecúško a nastriekame na zmes, aby bola pokrytá. Zapečieme v rúre pri 180 0C na 15–20 minút. Hovädzinu môžeme nahradiť aj inými druhmi mäsa.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu