Foto: marianne
Načrela som do výstrižkov. Minule ma tu niekto naštartoval v diskusii, tak poriadkujem s nimi a triedim. A dobrá bola.Už som robila vločkovú,cuketovú,zemiakovú,tak Zobraziť celý popisNačrela som do výstrižkov. Minule ma tu niekto naštartoval v diskusii, tak poriadkujem s nimi a triedim. A dobrá bola.Už som robila vločkovú,cuketovú,zemiakovú,tak som vyskúšala aj mrkvovú.
porcií
na 200 °C
Suroviny
1/2 kg |
|
1/2 kg |
|
1 - 2 ks |
|
3 PL (iná) |
|
|
|
|
|
podľa chuti (rasca, majorán, cesnak, ...) |
|
podľa chuti |
|
250 g (alebo jogurt biely) |
|
1 PL (čerstvý alebo sušený) |
|
Postup
-
1
Smotanu osolíme,okoreníme a vmiešame do nej kôpor.
- 2
Očistené zemiaky a mrkvu najemno postrúhame.Pridáme múku (použila som ryžovú múku),vajíčko.Dosolíme,dokoreníme.Pridala som ešte roztlačený cesnak,majorán a rascu.V základnom recepte síce nepísali,ale dochutila som po svojom...
- 3
Cesto vylejeme na vymastený plech a upečieme.
- 4
Upečené pokrájame na štvorce. Nejako mi pri tom krájaní ušla ruka, aj obdlžníky sa nájdu...:-D
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu