Možno tu už taký recept bol, ale ja som ho našla v knihe Hrnčeková kuchárka. Je veľmi rýchly, dobrý a nenáročný.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
4 ks |
|
1 hrnček |
|
1 hrnček (nakrájana na kocky) |
|
1 hrnček (nakrájana na kocky) |
|
|
|
Kečupová zálievka: | |
1 hrnček |
|
5 PL |
|
3 PL |
|
3 ČL |
|
(na vyprážanie) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mierka hrnčeka je 2,5 dcl. Rezne umyjeme, osušíme a narežeme na hrubšie rezne. Jemne vyklepeme, osolíme, obalíme v strúhanke a rozšľahaných vajciach. Vypražíme a poukladáme na pekáč.
- 2
Mäsko posypeme na kocky nakrájanou slaninou aj cibuľou. Zalejeme pripravenou kečupovou zálievkou a zakryté pečieme v rúre 30 minút do hneda.
Kečupová zálievka:Všetky suroviny zmiešame a polejeme mäsko.- 3
Podávame s ryžou alebo opekanými zemiačikmi. Mäsko môžete použiťaj bravčové, v tom prípade zapekáme 45 minút. Dobrú chuť.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu