Rezne naruby s kečupovou zálievkou

jack - fotkajack, 10. augusta 2016
Rezne naruby s kečupovou zálievkou
Foto: jack

Možno tu už taký recept bol, ale ja som ho našla v knihe Hrnčeková kuchárka. Je veľmi rýchly, dobrý a nenáročný.

4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
4 ks
1 hrnček
1 hrnček (nakrájana na kocky)
1 hrnček (nakrájana na kocky)
Kečupová zálievka:
1 hrnček
5 PL
3 PL
3 ČL
 (na vyprážanie)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mierka hrnčeka je 2,5 dcl. Rezne umyjeme, osušíme a narežeme na hrubšie rezne. Jemne vyklepeme, osolíme, obalíme v strúhanke a rozšľahaných vajciach. Vypražíme a poukladáme na pekáč.

  2. 2

    Mäsko posypeme na kocky nakrájanou slaninou aj cibuľou. Zalejeme pripravenou kečupovou zálievkou a zakryté pečieme v rúre 30 minút do hneda.
    Kečupová zálievka:Všetky suroviny zmiešame a polejeme mäsko.

  3. 3

    Podávame s ryžou alebo opekanými zemiačikmi. Mäsko môžete použiťaj bravčové, v tom prípade zapekáme 45 minút. Dobrú chuť.

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z hydiny, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Vyprážané, Zapekané

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
krasne si navarila, vyborny recept, sikovnica, dava 5* a KK, nebolo by dobre do tej omacky pridat sojovku a grilovacie korenie este?
je výborný, jedla som ho už a musím pochválit taká preveliká kuchárka....no proste úúúžas jé to fakt fantastico :-) čo dodať proste krásne foto a celá krása tak ti dám 5* :-D