Cannelloni s tvarohom, špenátom a parmezánom
Zdenka Mlynarčíková
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 5. marca 2010
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 5. marca 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Špenát sparíme v horúcej vode. Na olivovom oleji orestujeme nasekaný cesnak, pridáme špenát, podusíme. Potom túto zmes zmiešame s bešamelom (trochu bešamelu si odložíme), pridáme vajíčko, trochu soli a riccottu.
- 2
Touto zmesou naplníme uvarené cestoviny – cannelloni a uložíme ich do zapekacej formy, potrieme ich zvyšným bešamelom, posypeme parmezánom a dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 200 o C asi na 20 minút.
- 3
Podávame s postrúhaným parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu