Pečený tostolobik
Děti se zase jednou sjely na návštěvu a tak se mi zdála celá pečená ryba na stole...
Výborná turecká syrová pizza - Pide
Veľmi jednoduchá a chutná syrová pizza z tureckej kuchyne. Moja rodina túto pide zbožňuje....
Bravčové karé s pečienkou a slaninkou
Tento recept som našla v jednom časopise. S malou úpravou sa chcem s vami o recept...
Rýchle Tofu s cestovinami
Odľahčite si svoj jedálniček! S Tofu na panvicu Toscana môžete mať chutné a zdravé jedlo na stole...
Kuřecí čtvrtky pečené na hlávkovém zelí
Recept našla někde kamarádka, zaujal mě na první pohled a tak jsem čtvrtky upekla s určitými...
Lahodné stredomorské špízy
Jednoduché, farebné, rýchlo pripravené a chutné. Presne takéto recepty mám najradšej....
Kuracie mäso s bielou fazuľou
V nižšom širšom hrnci zohrejeme olivový olej. Umyté a osušené kuracie stehná na ňom rýchlo osmažíme...
Vegetariánska koložvárska kapusta
Inšpiráciu som našla na jednej stránke, ktorá sa zaoberá zdravým životným štýlom, niečo som dokombinovala...
Dlhánske domáce rezance s tvarohom a slaninkou
Tak ako myslým v každej rodine, tak aj u nás sú veľmi obľúbené cestoviny a obzvášť...
Dukátové buchtičky podľa babičkiného receptára
Z trochu mlieka, cukru a droždia si urobíme kvások, ktorý necháme nakysnuť. Nakysnutý kvások...
Bravčový bôčik
Bravčový bôčik pečený je nádhera no niekto ho nemôže je dosť kaloricky. Tak ho občas robím...
Kuracia koložvárska kapusta
:))... keďže bravčové nepreferujem:)..... nahrádzam čím sa dá:)... nemá najlepšiu konzistenciu:D........
Surové plátky lososa
Plátky surového lososa uložíme na tanier, prelejeme olivovým olejom, praženým čiernym sezamom a posypeme citrónovou...
Teľacie á la Wellington
Mám novú super kuchárku "Kuchárska elita" a tak postupne skúšam čo ma zaujalo. :-) Pôvodný recept...
Najlepšie palacinky
Tento recept na palacinky je môj vlastný a je vynikajúci, odporúčam vyskúšať :)
Fašírka v Remoske
u nás veľmi obľúbené jedlo, z remosky je oveľa šťavnatejšia ako z trúby, najčastejšie ju...
Šelinku - národné jedlo Slovinska
Šelinka alebo šjelna pochádza z oblasti Vipava. V dávnych časoch bola veľmi obľúbená, podávala sa...
12-hodinová kačica
Doteraz som vždy piekol kačicu na pomalo asi 5-6 hodín, až som objavil recept s 12-hodinovým pečením, tak som sa rozhodol ho vyskúšať....
Pizza zeleninová
Túto pizzu som vymyslela pre mojich domácich "dospelákov" ktorí sa chcú stravovať podľa princípov delenej stravy,...
Bravčové koleno s nakladanou zeleninou
Očistené kolená potrieme rozdrveným cesnakom v oleji so soľou a čiernym korením. Necháme 24 hodín v...
Kuřecí paličky na paprice z Remosky
Když porcuji kuře, dělím ho na různé části podle toho, co to bude. Stehna...
Hráškový krém s parmezánovými krutónmi
Na masle orestujeme nadrobno nakrájanú šalotku a cesnak domäkka. Prisypeme rozmrazený hrášok a zalejeme ho hydinovým...
Syrovo-šampiňónovo-cukinový špíz v zemiakovom cestíčku
Chutné a jednoduché jedlo, ktoré pripraví úplne každý.
Ispanaklı Peynirli Yufka Böreği
Spenatovo-syrový borek tak ako ho robí moja svokra :)
Tartar z husacej pečene s cibuľovými krúžkami
Umytú pečeň opečieme vcelku do hneda a necháme vychladnúť. Cibuľu nakrájame na kolieska, obalíme v...
Bravčová krkovička s tmavým pivom
Χοιρινή τηγανιά με μαύρη μπύρα. Výborná chuťovka z gréckej kuchyne.
Filety zo zubáča s pomarančovou polentou
Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.