Kubánske mäso
Tento recept som videla v telke. Robila ho pani pôvodom z Kuby. Je to extrémne...
Dusené kura na kyslej kapuste
Kurča rozkrájame na štyri alebo viac častí, nasolíme, okoreníme a chvíľu necháme odstáť. Na...
Kuracie stehná v cesnakovo-paradajkovej marináde špikované anglickou slaninou
Včera som pripravila na obed kuracie stehná v cesnakovo-paprikovo-paradajkovej marináde, ktoré som predtým našpikovala údenou...
Rýchle Tofu s cestovinami
Odľahčite si svoj jedálniček! S Tofu na panvicu Toscana môžete mať chutné a zdravé jedlo na stole...
Kuracia koložvárska kapusta
:))... keďže bravčové nepreferujem:)..... nahrádzam čím sa dá:)... nemá najlepšiu konzistenciu:D........
Zelený šalát s bryndzou
Tento receptík by sa dal zaradiť aj do raw stravy - ale obsahuje bryndzu, preto by...
Biela fazuľa na kyslo
Kúpil som na farmárskych trhoch parádnu veľkú fazuľu, viac druhov. Tak som z bielej urobil tento prívarok, na kyslo....
Azurit na smotane
Som si vedomí , že obsah tohoto receptu vyvolá u niekoho záporne reakcie vzhľadom na jeho...
Rezne plnené kyslou kapustou
Údenú slaninu nakrájame nadrobno a dáme ju do kastróla vytopiť. Keď je sklovitá, pridámenajemno nakrájanú...
Červená repa, quinoa a tymian v nádhernom spojení
Krásne, zdravé, chutné a jednoduché... super kombinácia. Inšpirácia z webu.
Bravčové karé s pečienkou a slaninkou
Tento recept som našla v jednom časopise. S malou úpravou sa chcem s vami o recept...
Kuřecí paličky na paprice z Remosky
Když porcuji kuře, dělím ho na různé části podle toho, co to bude. Stehna...
Krůtí roláda plněná špenátem a rajčaty
Krůtí maso opatrně rozkrojíme na plát a přes folii naklepe, ale pozor, aby se maso...
Dekolt Madame du Barry
Zasa som teda raz experimentovala a čuduj sa (či nečuduj ?) svete, bolo to super...
Maďarské rezne
Z bravčového karé si nakrájame rezne, ktoré naklepeme, osolíme a obalíme v trojobale – múka, vajíčko, ...
Medailónky v parmezáne
Kuracie prsia nakrájame na rovnaké tvary a okoreníme grilovacím korením.
Hráškový krém s parmezánovými krutónmi
Na masle orestujeme nadrobno nakrájanú šalotku a cesnak domäkka. Prisypeme rozmrazený hrášok a zalejeme ho hydinovým...
Knedlík s práškem do pečiva
Jednoduché suroviny, postup, chutná příloha. Autorka receptu Klára D. Brno, čerpáno z...
Risotto Funghi s bielou špargľou
Nato, že som to robila po prvýkrát v živote to bolo úúúžasné!!! A v celku jednoduchý recept...
Plnená palacinka na slano
Je výborna na rôzne oslavy, ale aj len tak na chutný obedik. :)
Dlhánske domáce rezance s tvarohom a slaninkou
Tak ako myslým v každej rodine, tak aj u nás sú veľmi obľúbené cestoviny a obzvášť...
Kuracie mäso s bielou fazuľou
V nižšom širšom hrnci zohrejeme olivový olej. Umyté a osušené kuracie stehná na ňom rýchlo osmažíme...
Mulgipuder – národné jedlo Estónska
Estónske národné jedlo. Tradičná estónska kuchyňa sa ľahko pripravuje a nie je to žiadna zábava -...
Lahodné stredomorské špízy
Jednoduché, farebné, rýchlo pripravené a chutné. Presne takéto recepty mám najradšej....
Šelinku - národné jedlo Slovinska
Šelinka alebo šjelna pochádza z oblasti Vipava. V dávnych časoch bola veľmi obľúbená, podávala sa...
Surové plátky lososa
Plátky surového lososa uložíme na tanier, prelejeme olivovým olejom, praženým čiernym sezamom a posypeme citrónovou...