Kozácke rezne

feroad - bez fotkyferoad, 29. decembra 2009
6
porcií
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
1 PL
2 strúčiky
podľa chuti
podľa chuti
4 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame a zomelieme. Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na rozohriatej masti, pridáme prelisovaný cesnak, mleté čierne korenie, soľ, vajcia a podľa potreby strúhanku.

  2. 2

    Vymiešame spolu s mletým mäsom a formujeme rezne, ktoré obaľujeme v cestíčku. Cestíčko pripravíme z vajec, hladkej múky a bieleho vína. Vyprážame na rozohriatom tuku z obidvoch strán. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia