Foto: elixir
Mala som doma pečeň, hrušku a chceli sme rýchly obed... chcela som vykúmať niečo, čo sme ešte nemali...a tak vzniklo toto jedlo.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistíme cibuľku a dáme opekať na masle.
-
2
Medzitým si očistíme a nakrájame kuraciu pečeň. Keď je cibuľka hotová, pridáme pečeň do hrnca a opekáme.
-
3
Keď sa nám zdá dostatočne prepečená, podlejeme ju vodou a dusíme 10 minút. Po piatich minútach k nej pridáme hrušku, ktorú sme si nakrájali a spolu dusíme.
-
4
Po 10 minútach pridáme smotanu s koreniami a soľou, rozmiešame a necháme prevrieť. Nachystáme na tanierik s nami volenou prílohou a môžeme servírovať.
Diskusia k receptu