Hovädzie burrito
Miroslav Spodniak
šéfkuchár a spolumajiteľ gastroprojektu Chef 2 GO by Miro vo Zvolene, 21. júla 2020
šéfkuchár a spolumajiteľ gastroprojektu Chef 2 GO by Miro vo Zvolene, 21. júla 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
8 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Hovädzí krk zomelieme a orestujeme na rozpálenej panvici s olejom. Dochutíme rímskou rascou, soľou, mletým korením a chipotle pastou.
- 2
K mäsu pridáme uvarenú ryžu, scedenú kukuricu a fazuľu a všetko spolu premiešame.
- 3
Na druhej panvici opečieme z oboch strán tortillu, vyberieme ju z panvice a naplníme zmesou mäsa a ryže. Posypeme nastrúhaným syrom, papričkami jalapeňo a placku zrolujeme. Zabalíme do alobalu, vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a necháme zapiecť 8 minút.
Tiež burrito:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu