Hlavné jedlá (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Jahňacina s fazuľou a jarnou cibuľkou

Hlavné jedlá

Jemné plátky jahňacieho mäsa s korenenou fazuľou – takto božsky chutia zdravé bielkoviny.

prazdny

Batatovo-zemiakové lokše s restovanou pečeňou s jablkami

Hlavné jedlá

Lokše s pečeňou, to je obľúbená klasika, ktorú si nemusíme vychutnať len niekde na jarmoku...

prazdny

Karfiolovo-brokolicový pekáč

Bezmäsité jedlá

Priniesla som si z obchodu oboje, karfiol aj brokolicu. A teraz čo s tým? A ajhľa, ako na objednávku vyskočil z časopisu tento recept...

prazdny

Torta s feniklom a kozím syrom

Bezmäsité jedlá

Na každý kus zeleniny sa pozerám s veľkým rešpektom. Krájam ju, varím či pečiem tak,...

prazdny

Knedľový nákyp so zeleninou

Bezmäsité jedlá

Keď som čítala v jednom časopise, bolo rozhodnuté. Aj keď knedľa nie je moje obľúbené jedlo, ale rozhodol ten nápad a zelenina....

prazdny

Špagety so špenátom, shiitake hríbami a nivou

Cestoviny

Keďže sa stravujem vegetariánsky už nejakú dobu, zistila som, že je veľmi dôležité pri varení...

prazdny

Semolinové rezance s ljutenicou a šampiňónmi

Cestoviny

Jednoduché, rychlé, letní jídlo.

prazdny

Gnocchi s paradajkovo-mätovou šťavou

Bezmäsité jedlá

Ľahké a osviežujúce. Prirodzene z čerstvých surovín.

prazdny

Treska s vajíčkovým šalátom

Hlavné jedlá

Komerčný recept<br />Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo...

prazdny

Kuracie prsia z cornflakesami

Kuracie mäso

Tento recept je jednoduchý a rýchly. Dá sa urobiť podla seba(čas praženia... )

prazdny

Pstruhom plnené ravioly v šafranovej omáčke

Cestoviny

Z múky, vajec a trošky soli urobíme cesto. Zabalíme do fólie a dáme na hodinu odležať...

prazdny

Králičia roláda s pečeňovou paštétou

Hlavné jedlá

Na masle urestujeme pokrájanú šalotku, cesnak a pečeň. Podlejeme vínom, dochutíme koreninami a cukrom....

prazdny

Camarão na Moranga

Hlavné jedlá

Samotný názov „Camarão na Moranga“ znie ako kúzelná kombinácia chutí, a presne tak aj chutí! Tento brazílsky pokrm je prekvapivo jednoduchý na prípravu, no jeho výsledok je ohromujúci....

prazdny

Kurkumové pásiky s hlivou a šampiňónmi

Cestoviny

Zo surovín vymiešame cesto a vyvaľkáme ho do hrúbky cca 2 – 3 mm.

prazdny

Perkelt z kuracích pŕs do plaviek

Kuracie mäso

S mojím krajším „JA“ sa poznáme od 1. januára 1964, presne 17,30 SEČ, teda vyše 60 rokov....

prazdny

Treska s jazmínovou ryžou na japonský spôsob

Hlavné jedlá

Vyskúšajte lahodné japonské jedlo s naším receptom na tresku s jazmínovou ryžou....

prazdny

Rybacia fileta na fazuľke

Hlavné jedlá

Ryby a zelenina je výborná kombinácia. Čerstvé fazuľky výborne dopĺňajú každú rybu a vytvárajú ľahké, ...

prazdny

Jarné lievance s kozím syrom a údeným lososom

Hlavné jedlá

Občas ma prepadne chuť vyskúšať niečo nové, alebo pripraviť klasický recept trocha inak. Tu som...

prazdny

Vyprážané sardely s cibuľou a cesnakovou omáčkou aioli

Hlavné jedlá

Sardely umyjeme, osušíme, vyberieme prípadné kosti a osolíme. Obalíme ich v múke, bielku a...

prazdny

Syrové makaróny Mac and Cheese

Cestoviny

Jedna z verzií na obľúbené jedlo.

prazdny

Hovädzí guláš s ovocím a zeleninou

Hovädzie mäso

ako som už písal tento recept mám od svojej neb. mamky

prazdny

Pečené ančovičky

Hlavné jedlá

Stredomorský kompliment každého šalátového lístku, či chlebíku.

prazdny

Špenátové halušky so slaninkou a s bryndzou

Hlavné jedlá

Ako prvé si nakrájame slaninu na malé kúsky a opražíme ju na panvici s kvapkou oleja...

prazdny

Bezlepkové cviklové halušky s bryndzou

Cestoviny

Hádam každý z nás si rád pochutná na tradičných slovenských bryndzových haluškách so slaninkou. Ale čo tak trošku ich prifarbiť tým najzdravším farbivom aké príroda ponúka?...

prazdny

Artičoková zmes

Bezmäsité jedlá

Uvarené artičoky a vajíčka natvrdo necháme vychladnúť.

prazdny

Syrovobrokoličková variácia študenta

Cestoviny

Ako pravý študent väčšinou sa moje kuchárske umenie sústreďuje na cestoviny na rôzny spôsob, preto Vám...

prazdny

Bôčik v kapuste

Bravčové mäso

Mäso umyjeme a nakrájame na kúsky (asi po 150 g). Jednotlivé kúsky osolíme a dáme do...