Morčací hrvoľ s gaštanmi
Peter Petráš
executive chef reštaurácií Flamender v Bratislave , 11. augusta 2016
executive chef reštaurácií Flamender v Bratislave , 11. augusta 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr zmiešame vajcia s maslom, so žemľovými omrvinkami, smotanou, s podrvenými mandľami a pečenými gaštanmi. Dochutíme soľou, muškátovým orieškom a cukrom.
- 2
Plnkou naplníme morčací hrvoľ a pomaly pečieme. Podávame s pečenou morkou alebo s opraženou cibuľou či na studeno s domácou majonézou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu