Morčací hrvoľ s gaštanmi

Peter Petráš
executive chef reštaurácií Flamender v Bratislave , 11. augusta 2016
Morčací hrvoľ s gaštanmi
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
125 g
4 ks
80 g
160 g
150 g
200 g
1 g
30 g
5 g




Postup

  1. 1

    Najskôr zmiešame vajcia s maslom, so žemľovými omrvinkami, smotanou, s podrvenými mandľami a pečenými gaštanmi. Dochutíme soľou, muškátovým orieškom a cukrom.

  2. 2

    Plnkou naplníme morčací hrvoľ a pomaly pečieme. Podávame s pečenou morkou alebo s opraženou cibuľou či na studeno s domácou majonézou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia