Trikrát P s morčacinkou

andiss - fotkaandiss, 16. februára 2014
Trikrát P s morčacinkou
Foto: andiss

Milujem papriku... Červená, zelená, žltá, čerstvá, zaváraná, mletá... Prečo Trikrát P? No lebo paprika, paradajka a pšeničné klíčky. Poďme na to! :-)

25 minút
príprava
20-25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 - 2 ks (podľa chuti)
1 plátok (asi 125g)
1  čl (alebo stevia)
1  čl




Postup

  1. 1

    Papriku a paradajku si nakrájame na pásiky, kocky, ako len chceme. Na panvicu dáme trošku olivového oleja a necháme do mäkka dusiť /môžme podlievať i vodou/. Po asi 10 minútkach pridáme ochutené mäsko, posypané pšeničnými klíčkami, nakrájané na kocky a dusíme spolu aspoň ďalších 10min.

  2. 2

    Tesne pred dokončením ochutíme šťavou z agáve alebo steviou a premiešame. Mne osobne toto jedlo veľmi chutí, je pikantné, zároveň miestami sladunké. Podávať môžme aj s celozrnnými cestovinami. Dospapania! ;-)

    Trikrát P s morčacinkou - obrázok 2

Diskusia k receptu

martinis
Celkom pekné, ale mňa by zaujímalo, načo sú tam tie pšeničné klíčky :)
andiss
Trosku som nimi poprasila masko, cisto experiment :-D
Malo vdaka nim makky povrch si myslim :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia