Foto: andiss
Milujem papriku... Červená, zelená, žltá, čerstvá, zaváraná, mletá... Prečo Trikrát P? No lebo paprika, paradajka a pšeničné klíčky. Poďme na to! :-)
25 minút
príprava
príprava
20-25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Papriku a paradajku si nakrájame na pásiky, kocky, ako len chceme. Na panvicu dáme trošku olivového oleja a necháme do mäkka dusiť /môžme podlievať i vodou/. Po asi 10 minútkach pridáme ochutené mäsko, posypané pšeničnými klíčkami, nakrájané na kocky a dusíme spolu aspoň ďalších 10min.
- 2
Tesne pred dokončením ochutíme šťavou z agáve alebo steviou a premiešame. Mne osobne toto jedlo veľmi chutí, je pikantné, zároveň miestami sladunké. Podávať môžme aj s celozrnnými cestovinami. Dospapania! ;-)
- 2
Malo vdaka nim makky povrch si myslim :-)