Káčerie prsia na mediteránsky spôsob
Ďalšia delikatesa - z málo surovín veľa muziky. Čaro receptu je v príprave. Treba skúsiť...
Opekané rolky z mletých kuracích žalúdkov
Klasické perkelty z kuracích žalúdkov mám už nechutia a tak som vymyslela, čo keby som...
Panenka s pistáciovou kôrkou a vínovým rizotom
Mäso odblaníme a pokrájame na hrubé medailóniky. Osolíme, okoreníme, potrieme olejom a poukladáme do...
Kuřecí, cuketa a sušená rajčata na másle
V sezoně cuket si z pár surovin vytvoříte výborné jídlo. Moje recepty najdete na http://inkitchenopen. blogspot....
Hovädzie z pivnej marinády
Doma v našich kuchyniach sa často používal tmavý 16 ° Zlatý bažant z Hurbanovského pivovaru....
Lososová „živánska“
Sme mäsový národ. Na jar však radšej siahnime po ľahších častiach a ľahšej úprave. ...
Hovädzie rebrá s feniklom
Ina Garten je jedna z najobľúbenejších profesionálnych kucháriek a v TV programoch svoje umenie prezentuje pod...
Štrúdľa plnená lososom
Výborná chuťovka či už ako samostatné alebo pokojne aj ako hlavné jedlo napríklad so zemiakovou kašou...
Zimný fazuľkový prívarok U3V
Väčšina mojich súputníkov a konškolákov mi dá určite za pravdu, že po 35-45 rokoch života v...
Údené Tofu so špenátom v palacinke
Vyskúšajte chutné a rýchle palacinky, plnené údeným Tofu, v kombinácii so špenátom. Sú skvelé...
Havajské rande podľa Petra Bažíka
Ako vznikol tento recept a jeho exotický názov, nám v tomto videu prezradí spevák Peter Bažík....
Plnené teľacie nožičky
Teľaciu nožičku vykostíme a očistíme . Vyložíme ju slaninkou a mletým mäsom. Mrkvu očistíme a narežeme...
Pulao s jarnou cibuľkou
V hrnci zohrejeme ghi. Pridame rimsku rascu a chvilocku poprazime, kym troska nezmeni farbu a...
Zemplínske plnené placky
Krajové jedlá sú pokladom slovenskej kuchyne. Ponúkam jeden zo Zemplína, ktorý mi dala susedka, ...
Bezlepkové fazuľové fašírky
Chutné a ľahké na prípravu, z jednej plechovky červenej fazule spravíte 8 fašírok.
Pečená cukina s fazuľou
Cukinu takto nakrájame na kolieska, ošúpeme a vyberieme aj dužinu s jadrami a posolíme
Mäsovo-zeleninové penne
Poslúži ako rýchla večera, či obed. Základom sú cestoviny, mleté zvyškové mäso, zelenina a paradajkový pretlak.
Grilovaný hermelín s vlašskými orechmi a slivkovou omáčkou
Rýchly obed pre gurmánov si môžeme pripraviť aj doma. Na grilovanie môžeme použiť kontaktný gril alebo...
Mandlová sekaná s mákem a kokosem
Výborná sekaná, ve které koření vytvoří jednu jedinou, fantastickou chuť, křupou mandle a ořechy...
Proteínové wafle s čokoládovou náplňou
Nízkokalorické proteínove wafle s čokoládovou plnkou. Jednoduchá príprava a skvelá chuť.
Grenadier marsh so Znojmo okrou
U nás doma je známych niekoľko desiatok jedál so všeobecnou obľubou. Medzi ne určite patrí i...
Kuracie mäso v kešu omáčke
Milovníci exotických chutí, pri tomto recepte si prídete na svoje! Kuracie mäso v kešu omáčke vás dostane svojou jedinečnou chuťou a tiež jednoduchosťou prípravy....
Ružové palacinky
Vyskúšala som a podarili sa. už tu mám vínové, mriežkované, pásikavé, kakaové, ...
Kuriatka vo fazuľkovom prívarku
Na rozpálenom oleji orestujeme nasekanú cibuľu do sklovita. Pridáme nové korenie, bobkový list, fazuľové...
Zeleninová ryža s bazalkou
Papriku, zeler, cibuľu a cesnak očistíme a nadrobno nakrájame. Urestujeme, pridáme ryžu, ...
Kuracie stehná v kapustných listoch
Slaninu a klobásu pokrájame na malé kocky, popražíme, pridáme pokrájanú cibuľu a papriku, chvíľu...
Celozrnný pizza-koláč s karfiolom a patizónom
Dáme variť karfiol. Medzitým si pripravíme jednoduché cesto a to zmiešaním všetkých ingrediencií ( múka, ...
Rýchlo hotová rastlinná jaternica
Jaternica je vyrobená z najkvalitnejších rastlinných surovín a jačmenných krúp, neobsahuje cholesterol, GMO ani konzervačné...