Králik na víne fotorecept

lamey - bez fotkyLamey, 20. marca 2016 15:20
Ďalšie recepty »
Králik na víne (fotorecept)Foto: lamey
5
porcií
15 min
príprava
45 min
na 190 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Z korenín, pretlačeného cesnaku, vína, oleja a vody pripravíme marinádu.

    Králik na víne (fotorecept) - obrázok 1
  2. 3

    Do marinády poukladáme naporcované kúsky králika. Ak nemáme k dispozícií králika môžme použiť aj kura, táto marináda sa výborne hodí aj na hydinu.

    Králik na víne (fotorecept) - obrázok 3
  3. 4

    Mäso dáme piecť do vyhriatej rúry na 190 stupňov približne 45 minút. Viacej nie je treba, inak bude mäso vysušené.

    Králik na víne (fotorecept) - obrázok 4
  4. 5

    Ako príloha sa hodia opekané zemiaky, ryža alebo zeleninový šalát.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist