Zeleninová kocka s hubami
Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 29. júna 2012
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 29. júna 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené huby urestujeme na cibuľke. Koreňovú zeleninu očistíme, pokrájame na rezančeky, osolíme, okoreníme.
- 2
Pridáme urestované huby a dáme na pekáč.
- 3
Vajcia vyšľaháme so smotanou a zalejeme zeleninu pripravenú na pekáči. Pečieme 20 minút pri teplote pri 160 0C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu