Postup
-
1
Cesnak rozotrieme a ďumbierový koreň nastrúhame, zamiešame do sójovej omáčky, prilejeme sherry, postupne pridáme cukor a miešame, až kým sa cukor neroztopí.
- 2
Takto pripravenou zmesou zalejeme roštenku a necháme ju marinovať najmenej 3 hodiny, pričom mäso občas obrátime.
- 3
Potom mäso vyberieme z marinády, necháme ho odkvapkať a položíme na rošt grilu. Každú stranu mäsa grilujeme až dohneda, pričom ho občas potrieme marinádou.
- 4
Mäso nakrájame na porcie až na stole. Marinádu môžeme použiť aj na prípravu iných grilovaných mäsitých jedál.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu