
Srbské kura na ruskom grile
Klasické spojenie srbskej kuchyne... paradajky, paprika, šampiňóny. Jednoduché, chutné, rýchle a ešte...

Domáci králik s tekvicovým prívarkom a knedľou
Urobila som manželovi radosť a pripravila mu králika.

Ajmäsové fašírky
Nie, nevymyslela som nové slovo, len nejedávame fašírky, ktoré sú čisto z mäsa...

Steak zo sviečkovice (fillet steak + filet mignon)
Steaky zo sviečkovice, a to fillet steak (z hrubšej časti) spolu s kúskom filet mignon (z...

Vločkový nákyp s jablkami
Do vriaceho mlieka nasypeme ovsené vločky, mierne osolíme a za stáleho miešania uvaríme hustú kašu...

Dolnozemská kapustnica
Tento recept popisuje, ako sa varí klasická kapustnica na Dolnej zemi, ale nie je lacná....

Špargľovo-hubové ragú s cestovinami zo zemiakového cesta
V hrnci na masle orestujeme nadrobno pokrájanú šalotku spolu s cesnakom do sklovita. Pridáme huby a špargľu...

Dusené krídla na paprikovej trikolóre
Morčacie krídla umyjeme, osušíme, osolíme a okoreníme, vložíme do pekáča, podlejeme troškou vody,...

Losos na masle
Pripravíme si plech s papierom na pečenie. Rybu umyjeme a necháme odkvapkať.

Pampúšiky z pizza cesta
Keď máme v chladničke cesto na pizzu ( http://varecha. pravda. sk/recepty/pizza-na- pokracovanie/58350-recept. html ), zvykneme si z...

Řízky v brokolicovém těstíčku
Neděle. V každé rodině je tradiční oběd a nebo také ne. Někdo obědy střídá, ...

Kuracie prsia s morčacou pečeňou, údenou slaninkou a ementálom
V nedeľu mám rada nenáročné a rýchle, ale chutné varenie.

Lasagne so zemiakmi a baklažánom
Uvaríme cestoviny, lasagne v osolenej vode. Očistené zemiaky pokrájané na kolieska a uvaríme, baklažán...

Pod bryndzou zapekané kuracie mäso so zeleninou
Kuracie prsia nakrájame na rezančeky a restujeme na oleji, osolíme a okoreníme.

Lilek s hovězím po japonsku
Miluju lilek na všechny způsoby. Možná se ho někdo také ujme? :-) Kombinace lilku s pikantním...

Zapekané šunkové fliačky s čubricou
Cestoviny máme radi. V každom prípade sa dá s nimi obohaťiť náš stôl. Sú použiteľné na mnoho...

Báječná pizza
Milujem pizzu no az teraz som konečne našla cesto z ktoreho pizza vazne stoji zato.

Zapečený baklažán s cícerom
Cícer aj baklažán máme veľmi radi, tak som skúsila túto kombináciu.

Treska na neapolský spôsob
Z rozmrazenej, očistenej, umytej, osušenej tresky (filé) nakrájame kúsky, 200 g na porciu....

Bravčové na prírodno s duseným špenátom a pečeným banánom
Nekriticky milujem kombináciu slaného a sladkého to preto banán a mäso :)

Lievancová tortička
Tento recept mám od mojej mamky a keď tortičku pripravuejm svojim deťom, s láskou na ňu...

Srnčí chrbát s batatovým gratinom
Na vyhriatej panvici s olejom osmažíme srnčí chrbát zo všetkých strán. Do panvice pridáme tymian, strúčik...

Hubový pilaf
Na tuku osmažíme nakrájanú cibuľu a huby. Pridáme nastrúhanú mrkvu a smažíme.