Kuracie prsia so špagetami

docent23 - fotkadocent23, 6. marca 2011
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (čerstvá)
  (džugas)




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájať na vačšie kúsky. Osoliť, okoreniť a upiecť na panvici s olivovým olejom. Zároveň uvariť špagety podľa receptu.

  2. 2

    Vo veľkej miske zmiešať citrónovú šťavu (veľa), olivový olej, čerstvú petržlenovú vňať a parmezán. Pridať cestoviny a opečené kuracie prsia, a jemne premiešať.

Diskusia k receptu

edimilka
šikovné a jednoduché beriem takuto priprvu može to byť aj cestovina ? myslela som kolinka alebo niaká iná
belluska
No velmi by ma zaujmalo,kto taky trafeny,hnusny recept vobec vymyslel a este ho da aj zverejnit!!!!!!!! Teraz som to dovarila a hnus,kysele,by ma fakt zaujmalo kolko je to vela citronovej stavy???!!!!Dala som 3citrony a neda sa to jest a myslim,ze aj keby bol jeden tak je to hnus!!!!!!!!!!!!!!!! Neodporucam to skusat!!!! Takto pokazit jedlo!!!!!Fakt by ma zaujmalo aky skodorastny blbec to vymyslel???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
docent23
Milla Belluska, je mi luto, ze ti to nechutilo.
Aspon trosku normalny clovek, ktory sa pohybuje uz nejaky cas v kuchyni, nevyzmyka do jedla 3 !!!!!!! citrony, a potom sa cuduje, ze je to kysle. Ty pravdepodobne potrebujes aj navod, kolko davat citronu do caju.
A ked uz hovorime o blbcoch, skus sa poobzerat vo svojej rodine.
bibia1
hm, @belluska musela byť veľmi nahnevaná, keď sa kvôli takémuto príspevku zaregistrovala
@docent23 trošku miernejšie - prosím
2010
@belluska , to je velmi dobry, klasicky Taliansky jednoduchy recept ale na druhej strane velmi zlozity -lebo sa pripravuje uplne inac ako Slovenske recepty a slovo "vela" je relativne.Pozri taka Marienka44 ta by sa opytala 5 x ci je citron velky, maly , kolko akeho oleja atd. pred tym ako by minula peniaze na kuracie prsia. My podobny recept robime casto z este drahsich surovin z darov mora".Citronujem" len trochu ale pridam este vela citronov kazdemu podla chuti, aby sa mi nestalo co tebe.Sorry



nadia56
@belluska , komentar takehoto hrubeho zrna som tu este necitala, chcelo by to ospravedlnenie sa autorovi receptu, na vareche si nenadavame a neurazame sa, tu si radime, vymiename recepty, skusenosti, napiseme svoj nazor a hlavne slusne,v recepte nie su uvedene mnozstva surovin, urcite preto, aby si kazdy spravil podla svojej chuti, podla mna je to dobre a chutne jedlo a hlavne velmi rychlo pripravene




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia