Foto: hrky
Kto má rád tradičné jedlá a lahôdky a niekedy s obmenou, je toto recept práve pre neho :)
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Vriacou vodou zalejeme ovsené vločky a necháme cca 1 hodinu postáť. Pravidlo je, že koľko použijeme vločiek, presne toľko dáme vody. Nastrúhame si na jemno tvrdý syr a prichystáme všetky ingrediencie na dochutenie
-
2
Všetko spolu premiešame, pridáme pretlačený cesnak a cibuľu nadrobno, samozrejme všetko podľa chuti, ako máte radi.
-
3
Tvarujeme fašírky a tie potom obaľujeme ako klasické, v trojobale.
-
4
Vyprážame na horúcom oleji a podávame so zemiakmi uvarenými v šupke, alebo kto aké má rád.
-
5
Ak niekto nemá rád klasicky vyprážané na oleji, môže skúsiť takúto obmenu - ešte pred obalením poukladať fašírky na plech vystlaný papierom a upiecť v rúre. Pred dopečením na každú fašírku dať malý kúsok masla. Sú tiež výborné a chrumkavé, chutia aj samostatne :) Dobrú chuť
100 ludi 100 chuti.
Naozaj tiež nechápem, co tu všetcia vždy riešia a už duplom, keď je v popise že komu čo chutí. veď je to choré už...
toto je portál v prvom rade na recepty a nie na komentovanie...
BTW, ja tiez napr. davam vela majoranky do zemiakovych placiek /tak cca dve susene hrste na kilo zemiakov a aj cierneho korenia mleteho/. Lebo nam to tak chuti ;)
Iba toľko. Čiže treba čítať UROBIť SI PODľA SVOJEJ CHUTI! Neviem, čo je na tom nezrozumiteľné...
človek aby sa v dnešnej dobe fakt len obhajoval, keď niektorí nečítajú!!!
tak neviem o čom táto debata vôbec je !!!