Foto: alzbetty
V cuketovej sezóne treba využiť čo nám príroda ponúka. Tu je zase dačo na fresh nôtu, trochu talianske, trochu možno indické, ale ľahké a Zobraziť celý popisV cuketovej sezóne treba využiť čo nám príroda ponúka. Tu je zase dačo na fresh nôtu, trochu talianske, trochu možno indické, ale ľahké a chutné :D
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu nakrájame na kolieska, potrieme zľahka olejom z oboch strán, osolíme, okoreníme a posypeme saturejkou. Necháme 1/2 hodinu odpočívať.
- 2
Špagety uvaríme v osolenej vode. Potom ich scedíme a na 1PL oleja opečieme. Tesne pred koncom posypeme karí korením a ešte minútu restujeme.
- 3
Medzi dve kolieska cukety dáme paradajku a opečieme na teflónovej panvici domäkka z oboch strán. Cukety podávame so špagetami posypané čerstvou bazalkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu