Svieže cukety

alzbetty - fotkaalzbetty, 25. júla 2013
Svieže cukety
Foto: alzbetty

V cuketovej sezóne treba využiť čo nám príroda ponúka. Tu je zase dačo na fresh nôtu, trochu talianske, trochu možno indické, ale ľahké a Zobraziť celý popisV cuketovej sezóne treba využiť čo nám príroda ponúka. Tu je zase dačo na fresh nôtu, trochu talianske, trochu možno indické, ale ľahké a chutné :D

1
porcia
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2
1/2
80 g




Postup

  1. 1

    Cuketu nakrájame na kolieska, potrieme zľahka olejom z oboch strán, osolíme, okoreníme a posypeme saturejkou. Necháme 1/2 hodinu odpočívať.

  2. 2

    Špagety uvaríme v osolenej vode. Potom ich scedíme a na 1PL oleja opečieme. Tesne pred koncom posypeme karí korením a ešte minútu restujeme.

  3. 3

    Medzi dve kolieska cukety dáme paradajku a opečieme na teflónovej panvici domäkka z oboch strán. Cukety podávame so špagetami posypané čerstvou bazalkou.

Diskusia k receptu

valeri
Ďaľšie výborné jedlo s cuketou. Vyskúšam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia