Zeleninové morčacie prsia so zeleninou

redakcia - fotkaredakcia, 23. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
2 KL
1 KL
2 PL
1 PL
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Osušené morčacie prsia osolíme bylinkovou soľou. V miske zmiešame cesnakový olej s palmovým olejom, so sušeným cesnakom, sušeným tymianom a mäso na povrchu potrieme marinádou.

  2. 2

    Poukladáme do vymastenej zapekacej misy, podlejeme malým množstvom vody a dáme piecť do vyhriatej rúry. Miešanú zeleninu povarenú v zeleninovom vývare scedíme, osolíme a pokvapkáme olivovým olejom.

  3. 3

    Upečené mäso pokrájame na plátky a podávame s uvarenými zemiakmi a so zeleninou. Dozdobíme pažítkou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: