4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Osušené morčacie prsia osolíme bylinkovou soľou. V miske zmiešame cesnakový olej s palmovým olejom, so sušeným cesnakom, sušeným tymianom a mäso na povrchu potrieme marinádou.
- 2
Poukladáme do vymastenej zapekacej misy, podlejeme malým množstvom vody a dáme piecť do vyhriatej rúry. Miešanú zeleninu povarenú v zeleninovom vývare scedíme, osolíme a pokvapkáme olivovým olejom.
- 3
Upečené mäso pokrájame na plátky a podávame s uvarenými zemiakmi a so zeleninou. Dozdobíme pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu