Foto: vlastadorisa
Nás sviatočný obedík.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kúsky, umyjeme a osušíme ho.
- 2
Očistíme cibuľu a cesnak. Nakrájame ich na drobnejšie.
- 3
Na tuku speníme cibuľu, pridame divinu, osolíme a osmahneme ju, aby sa zatiahla. Pridáme mletú červenú papriku, paradajkový pretlak, korenie na divinu, premiešame, podlejeme vodou a dusíme, za občasného miešania a podlievania.
- 4
Keď je mäsko udusené, jedlo môžeme zahustiť hladkou múkou, rozmiešanou vo vode. Prevaríme.
- 5
K jedlu som zvolila zemiakovú kašu a kyslé uhorky.
Tiež guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Asi áno, upravili sme v zozname surovín na mäso z daniela. Ďakujeme za upozornenie, prajeme pekný večer.
Zajímavý trik s mlékem, hmm Jeden se pořád učí.