Kuracie prsia na smotane

mimimisulka - bez fotkymimimisulka, 26. februára 2014
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
2 ČL
 štipka
 podľa chuti
2 strúčiky
1 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si umyjeme a prekrojíme na polovicu. Prsia si jemne osolíme. Nachystáme si misku do ktorej si vložíme kuracie prsia.

  2. 2

    Vyberieme si druhú mysu. Tam si dáme kyslú smotanu. Pridáme si do nej štipku chilli, čierne korenie, červenú papriku, nastrúhaný syr a strúčiky cesnaku si prelisujeme cez lis na cesnak. Zmiešame to do kopy. Kuracie prsia si vložíme do tejto omáčky a dáme do chladničky. Minimálne na 30 minút.

  3. 3

    Medzi tým si nakrájame cibuľku na jemno. Necháme si ju speniť na oleji. Keď je cibuľka do zlatista vložíme si tam mäsko. Necháme mäsko uzavrieť. Zvyšok omáčky môžeme nechať na panvici. A potom podávať k hotovému jedlu. My doma si k tomúto mäsku dávame zemiakovú kašu alebo ryžu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia