Losos v chrenovej kruste s vínovou omáčkou
Filetu z očisteného lososa si rozdelíme na 4 časti. Každú časť si po dĺžke narežeme z...
Kabanosová omáčka
Tento recept jsem před delším časem našla ve svém emailu. Pochází ze Slovácké kuchařky...
Torta k narodeninám
Tortu som piekla teraz v máji pri príležitosti vzácnych 95. narodenín mojej svatky. Pôvodný recept na...
Slaný cuketový koláč
Cibuľku osmažíme na troške oleja. Do misy nastrúhame cuketu na hrubo, pridáme najemno nastrúhaný eidam...
Zemiakovo-rybacie fašírky s petržlenovou omáčkou
Ja som použila lososa, ale môže sa použiť ryba aká vám chutí. Množstvo surovín je...
Obložené bagetky
Keď sa nám ohlási návšteva a doma toho až tak veľa nemáme, rýchlo môžeme pripraviť akúkoľvek...
Šošovicový šalát
Tento nenáročný šalát môžete podávať ako prílohu k hlavnému jedlu ale aj na zahnanie menšieho hladu spolu...
Krehký slivkový koláč
Slivkový koláč pre tých, ktorí sa veľmi nekamarátia s kysnutým cestom. Jednoduchá a rýchla náhrada....
Šťavnatý „Elizabeth“ chlebík
Mandle pokrájame najemno a orechy zasa nahrubo nasekáme. Citronát a figy nakrájame nadrobno, hrozienka opláchneme...
Irish Stew
Tato vyborna dusena jahnacina je velmi jednoducha a oblubena v nasej domacnosti.
Vegetariánske karí podľa Aless
Pozrite si recept od raperky Aless na vegetariánske karí, ktoré si obľúbite nielen pre rýchlosť a...
Zemiakové nočky s cícerom a mušľami
Na olivovom oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme cícer, rozmrazené mušle, pasírované paradajky,...
Karí s bravčovým mäsom
Komerčný recept<br /> Jedlá ázijskej kuchyne sú známe predovšetkým originálnou chuťou a výbornou zmesou korenín. Podravka ochucovadlo...
Cukinový koláč s ovsennými vločkami
Recept som si obľúbil toto leto, keď som sa začal zdravo stravovať
Slávnostná dedovka
Vejce ušleháme do pěny s cukrem a vanilkovým cukrem. Ta stáleho míchání tenkým pramínkem přilíváme olej...
Mont Blanc a gaštanové pyré
Pre milovníkov gaštanov... Možno si poviete, kto by sa s tým babral... však...
Kuracie prsia na sherry omáčke
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave
Zemiakové lievance
Ošúpané zemiaky osolíme a uvaríme. Scedíme, necháme vychladnúť, prelisujeme a spojíme so žĺtkami a...
Ryžová brokolica Ajurvéda
Brokolica patrí medzi imunitu posilňujúce a protikarcinogénne zeleniny. Znižuje aj riziko mŕtvice a infarktu, ...
Kuracie pečienky v slaninovom kožúšku
Je pravda, že pečienky akého koľvek druhu a každej kuchynskej úprave ja môžem. Dnes som...
Smoothie z lesného ovocia
Je to jednoduché. Stačí len odšťaviť pomaranče, banán ošúpať, nakrájať a šupnúť s lesným...
Kuracie kúsky na mede s penne s pestom a rukolou
Jeden výnimočne mäsitý recept. Navyše rýchly, pomerne lacný, farebný a mooc dobrý. Vznikol...
Dobrý tvarohový koláč s ovocím
Nenáročný na prípravu, zaberie vám len zopár minút. Určite poteší každého, kto má rád...
Slané tvarohové pečivo
z muky smetolu tvarohu vajička a soli vypracujeme jemne cesto ktore nechame 30minut odlezat. potom ho...
Bezlepkový bochník
Upiecť bezlepkový chlebík bez formy bolo pre mňa výzvou odkedy mi zistili celiakiu. Vyskúšala som už...
Tvarohový koláč podľa Dr. Davisa
Pôvodný recept som trochu zmenila. Rýchly a jednoduchý koláčik s množstvom bielkovín a tuku, bez...