Pikantná bravčová pečeň s cesnakom
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 30. júla 2010
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 30. júla 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4-6
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pečeň narežeme na menšie kocky a marinujeme najmenej 4 hodiny s celými strúčikmi cesnaku, čili, drveným čiernym korením a olivovým olejom.
- 2
Naloženú zmes scedíme od oleja a prudko opečieme na grile (panvici).
- 3
Nakoniec osolíme hrubou soľou. Podávame s bielym pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Už je to opravené.