Foto: enerrgizer
... a ešte mozzarellou a nakladaným ružovým zázvorom. Ono to vlastne ani nie je recept, len som spojil chuť niekoľkých kvalitných surovín...
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
...zo špargle som odkrojil konce a škrabkou na zemiaky som olúpal jej spodnú časť(cca 2/3). Dal som ju na 15 minút povariť do vody so soľou a cukrom...
- 2
...na tanier som poukladal lístky medvedieho cesnaku, na cesnak špargľu a roztrhnutú mozzarellu. Ozdobil som nakladaným ružovým zázvorom (ten som kúpil) a prekvapol kvalitným olivovým olejom. Ochutil som čerstvo mletým čiernym korením a soľou...dobrú chuť :)
- 2
asi by bolo lepšie napísať v popise 1/3 ako 2/3, lebo mne z toho vychádza, že 2/3 by bol odpad
akosi mi ušiel. :-)
*****