Kuracina na sherry s kešu orieškami
Recept pochádza z časopisu Nový čas pre ženy 7/2010. Rýchle, nenáročné a zaujímavá chuť,...
Údené v tokajskom
Prichádza zimné obdobie a s ním chuť na sýtejšie jedlo, ktoré trocha prizdobené môže byť podávané...
Křupavý bramborový koláč s cibulí a rozmarýnem
Potkala jsem na italských stránkách... a protože mám brambory moc ráda, vyzkoušela jsem. Velice...
Kuracie stehná dusené s toskánskym kelom na haluškách s bylinkami
Hladala som na internete recepty v ktorych by som mohla pouzit kel ktory mi zacal rast v...
Hovädzie plátky na hubách Šráca z Košíc
Dostal som sa k nádherným 6 ks hovädzieho „Oko okrúhleho steak-u“. Dokonca za cenu pre „prdôcha“...
Španielske vtáčky na pokémonský spôsob
Dávam sem svoj prvý recept, lebo všetci sem dávajú nejaký recept, tak aj ja. Celá príprava zodpovedá mojej pomatenej povahe a tam, kde sa nachádza ...
Plnená kuracia roláda - Пилешко руло с плънка
Kuracie prsia na 1000 spôsobov, tak vyzerá naša kuchyňa od určitého času. Sem - tam...
Kuřecí prsa s bazalkou, rajčaty a mozzarellou
Inspiraci mám z netu, bazalkový tunning je vlastní invence i výroba. Rychlé, kreativní, ...
Kura pečené v bábovkovej forme
Spôsob ako využiť bábovkovú formu na upečenie kuraťa. Je to podobný spôsob ako pečenie na pivovej...
Acidofilné halušky s tvarohom
Dnes som si varila halušky z acidofilného mlieka ktoré sú chutné, nie drahé a na...
Plnený baklažán
Jednoduche, velmi chutne jedlo, ktore sa da pripravit vzdy s malymi obmenami :-)
Králik na bielom víne
Dostala som králika od známeho, tak som rozmýšľala čo s ním, hlavne nech je to...
Pikantný brokolicový šalát s kuracím mäsom
Mám rád zeleninu. No nie len samotnú, keď sa tam mihne kúsok mäsa, tak...
Červená šošovica, cestoviny a opekané kuracie prsia
Dnes bol obed bez polievky - ak by ste chceli vyskúšať - tu je recept.
Toastové škoricovo-jablkové závitky
Aj Vám prišlo na chuť niečo sladké k nedeľnej kávičke a nechce sa Vám piecť. Tak ak...
Gulášový koláčik
Z múky a masla izbovej teploty vymiešame hmotu, vajíčko rozmiešame, polovicu nalejeme do cesta (druhú...
Morčacie stehno so zeleninou a hríbmi
Toto jedlo máme radi je to rýchlo urobené a hlavne dobré. Aspoň nám chuti.
Ossobuco alla milanese s gremoládou a grilovanou polentou
Ossobuco alla milanese je typickým jedlom regiónu Lombardia a mesta Miláno. Jeho pôvod je síce nejasný,...
Holúbky zapekané so smotanou
Holúbky môžu byť známe aj pod iným názvom podľa regiónov, dokonca sa pripravujú aj za našimi...
Zemiakové placky bez múky
Dnes sme dostali chuť na zemiakové placky, pripravoval som ich ako väčšinou či už s...
Teľacie mäso s červenou kapustou a so žemľovým knedlíkom
Toto jedlo nepatrí medzi 15 minutové rýchlovky, ale pečené mäso, kapusta a žemľový knedlík budú...
Pečené zajačie stehná s plnkou
Trošku práce s vykosťovaním stehien mladých „ušiačikov“, ako aj s ich kompletizáciou do finálnej podoby polotovaru,...
Dúhový pstruh na tekvicovom pyré
Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle
Hokkaido s brokolicou a so syrom
Potreboval som vyprázdniť chladničku, tak som použil suroviny do hokkaido. Verte, alebo nie ono...
Sviatočná kapustnica
Kapustnica je u nás považovaná za sviatočné jedlo, myslím si , že nielen vo mne,...
Kučeravý kel na holandský spôsob
V mojom recepte s palmovym kelom bol spomenuty aj kuceravy kel. Recept som mala odfoteny uz...
Plnené pizzové kornútiky
Našla som výborný recept na plnené pizzové kornútky sú naozaj výborné - vyskúšajte.
Hokkaido kocky
Tieto kocky sa robia na plechu. Nechcelo sa mi robiť placky, tak som to dal...
Kváskové cestoviny - pappardelle
Ten kto kváskuje, má často dilemu, čo so zvyšným kváskom. Tu je jeden z...
Kurací paprikáš so šampiňónmi
Každý z Vás si dozaista dokáže uvariť paprikáš podľa vlastných predstáv a chutí. Ja som ho...
Žemľová knedlička so šošovicovo-tymianovou omáčkou a konfitované kačacie stehienko
Recept od Andreja Saturiho
Palmový kel s cestovinou
... alebo toskansky kel, (Brassica oleracea var. palmifolia)... Mala som zase v bio-balicku tuto...
Králičie beháky na póre a bielom víne
Králičina patrí medzi moje obľúbené mäso. Teraz som ju robila na póre a podlievala bielym vínom....